Ovo je muž Nataše Ninković – rodila mu dvoje dece: Stariji je od nje 10 godina, a zbog njega je odbila holivudsku karijeru (FOTO)

Popularna srpska glumica Nataša Ninković pored dugogodišnje uspešne karijere može se pohvaliti i skladnim porodičnim životom koji ne voli da eksponira javnosti.

Ona se udala za 10 godina starijeg Nenada Šarenca kada je imala 25 godina, a glumica je u nekoliko intervjua priznala da joj je brak pomogao da sazri.

„Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti“, rekla je svojevremeno.

Razlika u godinama im nikada nije predstavljala prepreku. Par ima dva sina, blizance Mateju i Luku sa kojima žive u Beogradu. Nataša je u jednom intervjuu otkrila i da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

„Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: ‘Naravno'“, ispričala je ona.

Ovako izgleda Natašin suprug:

Izvor: mondo.rs