Ovo je Amidžićeva sestra Maja, mlađa je od njega dve godine: Evo čime se bavi i zašto se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Mlađa sestra Ognjena Amidžića ne pojavljuje se u javnosti iz prostog razloga jer se ne bavi javnim poslom. Ipak, iz upravo tog razloga, malo onih koji znaju da voditelj uopšte i ima sestru! Maja je magistar engleskog jezika, a kako kaže Ognjen – tečno priča britanski. Jednom prilikom, upravo zbog ovoga on se hvali o na društvenim mrežama.

„Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski“, objavio je on na Tviteru, a sestra mu je uzvratila srcem.

Inače, Ognjen je priznao da se prema Maji nikada nije ponašao kao stariji brat, a onda i objasnio njihovu dinamiku.

„Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem…“, pričao je on za Glosi jednom prilkom, pa nastavio: „Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli“, zaključio je tada voditelj.

Izvor: kurir.rs