Ovo bi svi muškarci trebalo da znaju: 3 stvari koje izluđuju svaku ženu

Postoje tri stvari koje svakoj od ženi idu na živce, a odnose se na muškarca sa kojim su u vezi. Evo zbog čega će svaka žena „poludeti“.

Kad god se iznervirate, samo vam ponavlja da se smirite

Vi ste uvek vedri, nasmejani i optimistični i verovatno poludite ako ne dobijete njegovu potporu i saosećanje u trenutku kad vam je to potrebno. Nemojte misliti da vas on ne razume, ali pre toga želi da vas umiri, kako biste u miru mogli razmisliti o najboljem rešenju problema. Ako to ne želite, recite mu da vas pusti određeno vreme, da se sami smirite, a nakon toga zajedno pronađite izlaz.

Ponaša se kao da mu vaše želje nisu bitne

Situacija je sledeća – kad god nemate vremena za kuvanje, naručujete ručak iz nekog restorana i verovatno ste mu sto puta rekli kako ne želite kuvani pirinač kao prilog, jer je bljutav i bez ukusa. Međutim, pri narudžbi, on će vam oboje kao prilog uzeti pirinač. Ovde nisu problem njegovi osećaji prema vama, niti sebičnost, on je jednostavno trenutno usredsređen na samo jednu najvažniju stvar, a to je narudžba hrane, a sve ostale detalje trenutno zanemaruje. U slučaju da vam to izrazito smeta, morate mu objasniti kako vi volite sve da isplanirate i završite do najsitnijeg detalja, i kako bi vam bilo drago da se i on jednako potrudi. Ili mu jednostavno pišite sve, navići će se.

Sto puta ponavljate nešto kako bi to na kraju uradio

Ako od njega zatražite da učini samo jednu jedinu stvar, kao na primer da okači ramove za slike na zid, on to jednostavno neće odmah da uradi. Verovatno ćete mu to bezbroj puta ponoviti, pitajući se jeste li mu važni. Međutim, on se ne ponaša tako jer mu nije stalo do vas, nego mu je sada jednostavno važnije nešto drugo. U takvim slučajevima nemojte mu stalno prigovarati, nego mu objasnite koliko to vama znači i koliko vam je njegova pomoć potrebna. Instinktivno će se pokrenuti.

Izvor: ddl.rs