Ovim znakovima Zodijaka možete život da poverite: Neće vas nikada ostaviti na cedilu

Da li ste se nekada zapitali da li je moguće na osnovu horoskopskog znaka zaključiti da li se nekoj osobi može verovati ili ne? Ako u to verujete, mi vam otkrivamo kojim to znakovima Zodijaka možete, ako zatreba i svoj život da poverite.

Škorpije gotovo na sve gledaju negativno – i samim tim, ako ste im nešto rekli u poverenju možete biti  sigurni da će tajnu čuvati bolje i od vas samih. Tiha i tajanstvena Škorpija nikad neće slučajno reći pred drugima vašu tajnu. Ovaj izrazito vodeni znak će pred sve druge baciti trnje i kamenje kako bi zaštitio vašu tajnu.

Već smo svi čuli za izreku – ćuti kao Riba. Jer takve su, tihe, povučene i sposobne da čuvaju tajne. One su veoma osetljive, emotivne su i to ih navodi da sa vašom tajnom postupaju oprezno kao sa velikom dragocenošću. Oko Riba će podići veliko utvrđenje i godinama istrajavati u veštom čuvanju onoga što im je povereno. Odlični su slušaoci, i daju iskrene savete tako da im i u tom pogledu možete poveriti i svoje najintimnije tajne.

Jedan od najodanijih znakova zodijaka su naravno – Lavovi. Izuzetno pouzdani i njihovi pravi prijatelji uvek mogu da računaju na njihovu diskreciju. Donekle su pogrešno etiketirani kao osobe opsednute same sobom, dok su zapravo oni samo svesni sebe i svojih kvaliteta i u skladu s tim i traže i vrednuju svoje prijatelje. Ako imate Lava za prijatelja, znači da ste cenjeni i budite sigurni da će vaše tajne ostati na sigurnom.

Izvor: stil.kurir.rs