Ovi horoskopski znakovi do kraja leta mogu da očekuju veliki dobitak

VAGA

Predstavnici ovog horoskopskog znaka ove godine će imati pravu sreću sa novcem. Iako stiču bogatstvo sakupljajući dinar po dinar, početkom jula iznos njihovog transakcionog računa će se dramatično povećati, uglavnom od projekata koji će biti plaćeni nakon radnog vremena. Iako na prvi pogled izgledaju skromno, Vage žele sve što je luksuzno i glamurozno. Najviše novca troše na porodicu i na putovanja.

OVAN

Oni nisu dovoljno ambiciozni da se materijalno obezbede na duge staze, ali će ih sredinom 2019. godine ozbiljno zamisliti jedan događaj da daju sve od sebe kako bi zaradili što više novca. Neki će dobiti nasledstvo, a drugi će imati neverovatnu sreću sa poslom iz snova. Predstavnici ovog znaka obožavaju luksuz i maksimalno uživanje.

RAK

Rak će ove godine cbiti jedan od najsrećnijih znakova Zodijaka kada je u pitanju novac. Ako se ne obogati, sigurno će naći profesiju koja garantuje životni komfor. Ako to nije slučaj, onda definitivno nema horoskopskog znaka koji se snalazi lakše od njega. Rak se jednostavno rađa pod srećnom zvezdom, a kada ništa ne traži, dobija sve. U suštini, novac mu nije preterano zanimljiv, on je avanturista i svetski putnik, i očigledno ima više sreće nego pamet.