Ovi horoskopski znaci su najrazmaženiji

Veza sa razmaženom osobom nimalo nije laka. Čak i ako se zabavljate godinama, a vaš partner vas poznaje, teško je nastaviti sa osobom koja neprestano ide po svom, kontroliše, menja raspoloženje i slično.

Bez obzira da li ste našli sebe ili svog partnera ovde, pokušajte da zajedno popravite svoje mane tako da vas ne povrede.

Rak

Emotivni znak koji burno reaguje ako oseća da ne dobija pažnju koja mu je potrebna. Može da izdrži dok se ne umori, a zatim počne da gura partnera od sebe, što ga može zbuniti ili učiniti nesigurnim. Rak je toliko osetljiv da je teško reći šta ih je nateralo da se osećaju tako i potrebno im je da se smire.

Škorpija

Škorpija je povređena kada neko ne postupa prema njoj kao što ona želi. Možda ovaj znak postane ogorčen, ali ne želi da objasni zašto. Takođe može frustrirati svoje partnere. Ako vaš partner uradi nešto što ovom znaku ne odgovara, on je spreman da raskine pre nego što čuje razloge. Od partnera će tražiti stvari koje on nije u stanju da uradi.

Ovan

To je impulzivni horoskopski znak koji u afektu zna reći najružnije stvari partneru. Posle će osećati grižu savesti, ali tada je prekasno. Ovan zna biti tvrdoglav, a kad nije po njegovom lako se naljuti. Osetljivi su na svoja osećanja, pa tako zaboravljaju na osećanja svog partnera.

Blizanci

Lako im možete dosaditi. Postaju nestrpljivi i frustrirani kada shvate da je njihovom partneru potrebno više vremena da odgovori na ono što traže. Ako imaju problema u vezi, Blizanci lako optužuju drugog bez truda. Takođe će se žaliti i ponašati se kao dete prema partneru kako bi njime manipulirali.

Bik

Kada je Bik frustriran, on može napraviti javnu scenu, a zatim otići bez pokušaja da nađe rešenje. Kada partner optuži Bika da je neosetljiv i ponaša se bizarno, odmah će okriviti svog partnera. Postoje slučajevi kada njihov partner pokuša da pokaže emociju i Bik ih odbije. Oni veruju da su uvek u pravu, a ako njihov partner ne misli tako, onda očigledno greši.