Ove detalje iz života Ivane Španović malo ko zna: Gde sve ima tetovaže, kako je upoznala bivšeg verenika i od koga je nasledila talenat za atletiku

Ivana je veliki talenat za atletiku nasledila od majke Vesne koja je trenirala nekoliko sportova – atletiku, rukomet, fudbal… ali je zbog jedne tragedije u porodici morala da odustane od sporta i zaposli se kao trgovac…

Ivanin otac Ljubiša radi u administraciji Urgentnog centra u Zrenjaninu, a sportom se bavi sAmo rekreativno. Španovićka ima i brata koji je tri godine stariji od nje. Zove se Nemanja i po zanimanju je kuvar.

Ona je pre nekoliko dana prekinula dugogodišnju vezu sa Vladimirom, inače fiTnes instruktorom. Nakon deset godina i veridbe, kada se činilo da je pitanje trenutka kada će doći do svadbe, iznenada je došlo raskida koji je šokirao čitavu javnost.

Ono što je javnosti takođe zanimljivo jesu Ivanine tetovaže. Ona na telu ima nekoliko tetovaža, a svaka od njih označava neki bitan period u njenom životu.

Na leđima i ispod grudi ima istetovirane stihove Đorđa Balaševića, takođe, na telu ima tetovažu mape sveta, karte as pik, dana i kralj, kao i auto sa natpisom.

Izvor: kurir.rs