Ovakvog žele: Stvari koje su ženama stvarno privlačne kod muškaraca

Mnogi muškarci se pitaju zašto žene vole „loše“ momke, ali činjenica je da se takvi momci sviđaju veoma mladim devojkama. One koje su prešle dvadeset i neku uglavnom znaju da takvi muškarci donose nevolje i da „imaju rok trajanja“, odnosno da nakon nekog vremena prestaju da budu zanimljivi.

Sa druge strane, evo nekoliko stvari koje su ženama STVARNO privlačne kod muškaraca.

Muškarac koji je sposoban: Nije stvar u tome da su žene nesposobne, ali većina njih voli muškarca koji ume da popravi barem osnovne stvari u kući. Osim toga, privlače ih muškarci koji žele da im pomognu i urade takve stvari umesto njih.

Velikodušan muškarac: Ne misli se tu ni na kakve materijalne stvari, već, recimo, na muškarce koji hoće da izmasiraju svoju partnerku ili joj ugode na neki drugi način.

Muškarac koji ume da pruži podršku: Niko ne može da odoli muškarcu koji ume da bude podrška u kriznim trenucima. Muškaracu koji je tu za svoju partnerku uvek, a posebno kada dođu neki teži momenti…

Ženama su privlačni muškarci koji će se pojaviti kada se devojka javi rečima „pokvarila su mi se kola“, ali i oni koji su tu za njih kada su tužne, bolesne… To je privlačno – muškarac koji nije sebičan, i žene to vole.

Autentičan muškarac: Onaj koji zna ko je, koje su njegove mane, ali je iskren u vezi sa tim i ne stidi ih se. Iskren muškarac je ujedno i onaj koji će od svoje partnerke očekivati da uvek daje 100 odsto sebe, on je i samouveren, potpuno vlada sobom i od žene očekuje isto.

Romantičan: Nije svaki muškarac romantičan i to je sasvim OK. Ali, dobar muškarac će se potruditi da tu i tamo pruži malo romantike svojoj partnerki, ako zna da ona u tome uživa. I to ne mora da bude nikakav veliki romantičan gest, može biti i izlazak u šetnju, pripremanje tople kupke ili upućivanje nekog komplimenta. Jednostavno, to je muškarac koji se trudi oko svoje partnerke.

Predan muškarac: Malo šta je ženama privlačnije od muškarca koji bira da im bude predan. Bez ikakvih igrica i sličnih gluposti, bez toga da mora da ga „juri“… Dama su privlačni muškarci koji su u potpunosti predani i verni. Sa druge strane, „loši momci“ se nikada neće obavezati jer oni najviše na svetu žele svoju slobodu i sopstvene potrebe su im na prvom mestu. Zato je dobar momak tako privlačan – zato što pristaje na kompromise.

Muškarac koji je pažljiv: Onaj koji ume da sluša, ali i onaj koji ume da proceni šta je partnerki potrebno i da je, recimo, iznenadi čokoladom ili nekim cvetom kada je loše volje. To je i muškarac koji će uvek naći vremena za svoju partnerku, za razliku od lošeg momka, koji će naći izgovore. Drugim rečima, ženama su stvarno privlačni muškarci koji im nisu samo ljubavnici, već i prijatelji.

Muškarac koji upućuje komplimente: Kada žena pored sebe ima muškarca koji joj često upućuje komplimente, govori joj da je lepa, pametna, dobra, vredna… i to zaista i misli, ona će „procvetati“ jer će i sama početi sebe tako da doživljava. U tome je moć dobrih muškaraca.

Muškarac koji ume da oprosti: Niko nije savršen. „Loš momak“ će vas „šutnuti“ zbog prve greške, i nastaviće dalje da lovi svoju „savršenu“ devojku. Dobar muškarac će, sa druge strane, umeti da vam oprosti i nastavi dalje. Pored njega se nećete stalno plašiti da će otići ako uradite nešto pogrešno, niti će vam on na taj način ikada pretiti. Naravno, tu se ne misli da bi dobar muškarac trebalo da zažmuri na prevaru i jednostavno pređe preko toga, već se misli na neke manje i donekle uobičajene greške.

Izvor: mondo.rs