Ovako izgledaju sinovi Dragane Katić: Bojan i Boban su toliko originalni momci da će vas u trenu oduševiti (FOTO)

Dragana Katić (53) je više od tri decenije na malim ekranima. Vođenje zabavnih emisija je obeležilo njenu televizijsku karijeru, a iza kamera ona je mama.

TV lice je pre dvadesetak godina dobilo bliznace Bobana i Bojana. Kako je rekla, rođenje dece promenilo joj i oplemenilo život.

Sin Boban student je arhitekture i jedan od najoriginalnih mladića iz Srbije kog ćete sresti na Instagramu.

Njegov brat Bojan odabrao je studije diplomatije. Iako su blizanci i iako sigurno ima dosta sličnosti među njima, na prvi pogled izgledaju kao dva različita sveta.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=840985019334978&set=a.394719770628174&type=3

I Bojana krasi autentičan stil i može se zaključiti da sinovi Dragane Katić definitivno ne spadaju u grupu mladih koja se vodi trendovima već, što je i najbolje, kreiraju svoje.

"So don't you worry your pretty little mind.People throw rocks at things that shineAnd life makes love look hardThe stakes are high, the water's rough.But this love is ours."

Gepostet von Bojan Živanović am Dienstag, 19. Juli 2016

Mama Dragana koja je karijeru počela na RTB televiziji osamdesetih godina, a koju smo dosad gledali u ulozi voditeljke emisija „Grand šou“, „Grand parada“, „Nikad nije kasno“, a ranije i kao domaćicu emisijua “Leto na Adi”, “Nedeljno popodne“ može da bude ponosna na sinove.

Izvor: zena.blic.rs