Ovako izgleda sin Dina Merlina: Jako je uspešan i pravi je šmeker (FOTO)

Kruna ljubavi Lejle i Dina Dervišhalidovića, poznatijeg kao Dina Merlina, su ćerka Naida (32) i sin Hamza (26), koji su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na građenju samostalnih poslovnih uspeha.

Nisu deo estradnog sveta i tome ni ne teže, pa se njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu pronaći.

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin retko govori o svojoj deci i njihovim uspesima za medije, ali jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizmena i vredna devojka.

It was a great pleasure to meet the new British ambassador to BiH – H.E. Matt Field and the wonderful team at the British Embassy Sarajevo. Greatly honoured to be part of #Chevening #IamChevening #CheveningBiH

Gepostet von Hamza Dervišhalidović am Freitag, 31. August 2018

Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, „kavijara i šampanjca“. Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: „Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući“. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista „Glorija“.

Izvor: espreso.rs