Ovaj sok čisti jetru kao usisivač: Tragovi od antibiotika i drugih lekova, nestaju odmah (RECEPT)

Nedavno sam se razbolela – neka bakterijska infekcija. Doktor mi je prepisao jaku dozu antibiotika. Nakon uzimanja lekova, osetila sam užasnu težinu kada se okrenem na bok, gorčinu u ustima, blagu mučninu nakon jela…

Odmah sam shvatila da mi jetra ne radi kako treba. Stoga sam videla ovaj recept na internetu i odlučila sam da ga isprobam. Nedelju dana sam jela niskokaloričnu hranu i pila pola čaše ovog napitka dnevno.

Na kraju sam se osećala odlično. Za ovaj lekoviti eliksir za jetru, potrebno je: 3 šargarepe; 2 zelene jabuke; 1 cvekla; pola limuna bez kore, par listova zelene salate, malo svežeg đumbira.

Priprema: Voće i povrće očistite, operite pa stavite u blender. Dodajte još dve šolje vode i sve sameljite. Napitak preručite u bokal, pa držite u frižideru..

Ova doza će vam trajati tokom 7 dana.

Šargarepa je bogata flavanoidima i vitaminom A, zbog toga hrani jetru. Pektin, koji se nalazi u jabukama, pomaže u uklanjanju toksina. Listovi zelene salate pomažu pri cirkulaciji krvi i jačanju imuniteta. Đumbir i lumun doprinose odličnom funkcionisanju gastrointestinalnog trakta, ublažavajući nadimanje i poboljšavajući metabolizam.

Cvekla ima puno vlakana koja su dobar za creva. Isprobajte ovaj eliksir na sebi i videćete kako vam se zdravlje poboljšava.

Izvor: stil.kurir.rs