Ova 4 horoskopska znaka do detalja pamte svaku pruženu ruku, ali i podmetnutu nogu

Pripadnici nekih horoskopskih znakova imaju tako dobro pamćenje da im nisu potrebni rokovnici ili podsetnici. Dok se neki sećaju stvari koje su se dogodile do najsitnijih detalja, drugi nikada ne mogu zaboraviti nepravdu koja im je učinjena.

Škorpija

Teško da se bilo ko može meriti s njima kada je pamćenje u pitanju, jer se lako mogu setiti prošlih događaja. Škorpije se ne plaše suočavanja sa starim ranama i ne suzbijaju negativna iskustva. Čak i posle više godina sećaju se prijatelja iz detinjstva koji im je uništio igračku ili ih tužakao roditeljima. S ovim znakom se nije mudro zameriti ili povrediti ga.

Jarac

Već u detinjstvu bili su skloni igrama koje poboljšavaju pamćenje, poput igrica za pamćenje, zagonetki i kvizova. Sećanje na određeni događaj često izaziva asocijaciju i na brojne druge, pa mogu detaljno ispričati čitav roman. Ne zaboravljaju ni najmanju uslugu, ali ni najmanju povredu. Vrlo dobro se sećaju ko je bio pored njih, a ko nije tokom važnih trenutaka.

Bik

Ovaj horoskopski znak pamti trenutke kada im je neko učinio nešto loše, ali takođe pamti zagrljaje, odmor i lepe trenutke sa voljenim osobama. Razvili su vizuelno pamćenje, tako da mogu živopisno opisati razne životne anegdote – prvi izlet u selu, omiljena bojanka … Njihovi opisi prošlih događaja su vrlo živopisni i pomalo dramatični.

Devica

Pripadnici ovog znaka su dobro organizovani, kritični i temeljno pamte svaki događaj svog života. Bez obzira koliko vremena je prošlo od epizode ​​TV serije, oni tačno mogu opisati gde su stajali u sobi, ko je rekao šta i kako je bio obučen. Njihovi umovi rade savršeno i lako pronalaze potrebne dokumente.