Otkriveno zbog čega su Jovana i Srđan dali otkaz na televiziji Prva: Evo ko će od sada voditi jutarnji dan

Najpoznatiji voditeljski tandem u Srbiji – Jovana Joksimović i Srđan Predojević prekinuli su juče saradnju sa televizijom „Prva“.

Menadžment televizije je tražio da voditelj Filip Čukanović vodi emisiju petkom, sa čim se oni nisu složili, pa su tražili otpreminu i sporazumni raskid. Menadžer je bio protiv toga, pa su Jovana i Srđan na kraju odlučili da daju otkaz.

Čelici TV Prva su bili veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip Čukanović vodio program tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede jutro sa gledaocima.

Jovana i Srđan neće raditi otkazni rok i više se neće pojavljivati u jutarnjem programu na „Prvoj“. Jovani je juče bio poslednji radni dan, dok je Srđanu bio pre dva dana.

Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS gde su 5 godina vodili jutarnji program, potom su prešli na „Pink“ gde su se zadržali 8 godina, a potom su prešli na „Prvu“. Nakon dolaska na „Prvu“ bili su voditelji emisije „Jutro sa Jovanom i Srđanom“.

Od samog početka među njima vladala sjajna energija. I tada su bili nasmejani i raspoloženi, a promene u njihovom izgledu i stilu su očigledne.

Jovana, koja važi za jednu od najlepših voditeljki, oduvek imala sjajne duge noge, te je i na samom početku karijere ponosno nosila mini suknje. Koliko se voditeljski par dobro slaže govori i činjenica i da su dobri i u privatnom životu, pa su čak i kumovi.

Izvor: kurir.rs