Otkrivena porodična tajna: Brena i Boba na sudu – od kumstva do sudskog spora

Prošle nedelje u mađarskom gradu Nadašu održano je veliko ocenjivanje vina u organizaciji pečujskog vinskog magazina Pecsi Borozo. Činjenica da je njihovo belo vino odnelo značajan trofej, obradovala je suvlasnike vinarije iz Šida – Slobodana Bobu Živojinovića i njegovog dojučerašnjeg prijatelja i saradnika.

Međutim, suvlasnici poznate vinske kompanije nisu zajedno mogli da proslave ovaj uspeh iz razloga što su trenutno u sudskom sporu. Mada je ovaj slučaj jako neprijatan za celu porodicu Živojinović, oni nimalo nisu klonuli duhom, pa tako Boba uživa u Hrvatskoj, a Brena je sa prijateljicama na putovanju.

Lepa Brena, kao i cela porodica Živojinović mnogo je uložila u promotivne aktivnosti vinarije. Osim puno energije i finansijskih sredstava, Brenin suprug je uložio dugi niz godina u razvijanje svih sorti vina koje danas dobijaju nagrade, pa tako očekuje da iz ovog spora izađe kao pobednik.

„Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali i kumovi, moj sin Stefan krstio je njegovog sina, a on je izuzetno vredan čovek i možda je najveći proizvođač
nektarina na ovim prostorima“, govorio je Boba o svom prijatelju na početku poslovne saradnje.

U isto vreme kada je iz inostranstva stiglo veliko priznanje za belo vino iz njegove vinarije, smeštene u Šidu, Živojinović se suočava sa suvlasnikom vinske kuće pred sudom, ali bez bojazni da će izgubiti spor.

Izvor: story.rs