Otišao sam u Rusiju da bih zaradio za život, a majka želi da me posvađa sa ženom – odreći ću se nje

Zbog teške finansijske situacije, otišao sam u Rusiju da radim. Posao se dogodio slučajno i potpisao sam jednogodišnji ugovor. Bilo mi je veoma teško da napustim ženu i dve male ćerke. Ne mogu vam opisati koliko mi je bilo teško, mislio sam da ništa ne može biti gore od ovoga.

Posle sedam meseci, dobio sam poruku od majke u kojoj mi je rekla da me je žena prevarila. Dok sam se mučio da dođem do nekog novca, moja supruga je počela javno da me vara i da je nema kod kuće po celi dan.

Eeeeee, možete zamisliti kako mi je bilo hiljadama kilometara daleko, mislio sam da ću puknuti od bola. Prvog dana nisam verovao, čak sam se i naljutio na majku. Već drugog dana je počela da me izjeda sumnja, toliko mi je trebalo – nisam imao mira, nisam mogao ni da jedem, ni da spavam.

Prema ugovoru o radu koji sam potpisao, nisam smeo da pravim prekide, osim u nekim slučajevima, pa bih morao da prestanem sa radom ako bih želeo da se vratim. To sam i učinio, jer više nisam mogao to da podnesem, morao sam da se vratim da se uverim.

O povratku nisam nikoga obavestio, čak ni majku. Krijem se u motelima kao kriminalacc, samo da ne budem viđen. Odmah sam otišao do naše kuće i video suprugu kako se igra sa našim ćerkama.

Pratim je nekoliko dana, svake večeri odlazim do naše kuće ali ništa se ne dešava. Ona sedi sa decom i nigde ne izlazi, niko ne dolazi u posetu. Počeo sam da sumnjam da je moja majka izmislila ovu priču samo da bi nas razdvojila. Nije je volela od početka i stalno je govorila loše stvari o njoj.

Izdržaću ovako još nekoliko dana i ako se pokaže da mi je supruga verna, verujte mi, da ću se javno odreći majke a pre toga ću joj svašta reći u lice! Kakav stres mi je priredila, zašto mi je to učinila? Kao da mi nije bilo dovoljno teško?