Otac je naterao svoju ćerku da pešači do škole 8km, i to po kiši: Objavio je video onoga što je uradila u autobusu i odlučio da je vreme da nauči lekciju

Otac iz Ohaja je odlučio da svoju desetogodišnju ćerku poduči lekciji nakon što je izbačena iz školskog autobusa.

Naime, problematična devojka je nekoliko puta uznemiravala svoje vršnjake i dva puta je izbačena iz autobusa zbog neprimerenog ponašanja. Prvi put je njen otac izašao i odvezao je od škole do kuće, ali kada se događaj ponovio, odlučio je da njegova ćerka mora shvatiti da je njeno ponašanje prema drugoj deci neprihvatljivo.

„Ova slatka devojčica je moja 10-godišnja ćerka koja je po drugi put izbačena iz školskog autobusa zbog maltretiranja druge dece …“, otac je počeo priču.

Umesto da je izgrdi, nakon izbacivanja iz autobusa, on je sledio automobilom na putu do kući, kako bi se uverio da je sigurno stigla, ali je istovremeno želeo da njegova ćerka nauči lekciju, to jest, da joj da do znanja da se isto ponašanje neće tolerisati u budućnosti i uvek će se suočiti sa posledicama.

Devojčica je morala da izabere – ili bi se lepo ponašala, ili bi svakog dana išla pešaka 8 km do kuće.

„Mnogi roditelji možda se ne slažu sa ovim, ali ja to radim zato što verujem da će moja ćerka naučiti lekciju i prestati da maltretira drugu decu. Deco, ako vidite ovo, molim vas, niko ne sme da zlostavlja decu ”, rekao je ovaj divni otac, između ostalog.

Video je postavljen pre četiri mjeseca na društvenim mrežama, a na Facebook-u je pregledan preko 22 miliona puta.