Otac Ane Ivanović hitno otišao kod ćerke: Kao da je znao šta će se desiti sa Bastijanom, pogledajte prizor koji topi srca

Roditelji teniserke Ane Ivanović se nikada nisu mešali u odluke svoje mezimice. Svojevremeno kada je započinjala tenisku karijeru podržali su je finansijski i mentalno, tugovali su sa njom zajedno zbog neuspeha i slavili medalje, a nisu imali primedbu čak ni kada je lepa sportistkinja rešila da se uda i sportsku karijeru ostavi po strani.

Pozdravljali su svaki njen potez, bilo da živi u Čikagu, Španiji ili negde u Austriji. Hvalili su se ćerkinim brakom, unucima pred prijateljima, a bogami i zetom čija je karijera vrlo impresivna.

Mama dragana je često na Aninim društvenim mrežama, ali tata Miroslav izbegava da se eksponira, tako da njega nikad nemamo prilike da vidimo.

Sve dok Bastijan nije okačio kopačke o klin otac Ane Ivanović pažljivo je pratio sve njegove utakmice, bodrio ga i navijao za njega, a kada je i kod njega usledila penzija, imao je samo komplimente za uspešnog zeta.

Danas Dragana i Miroslav Ivanović, baka i deka četvoro unučića, bezbrižni su i srećni za početak zbog toga što su kao roditelji obavili zahtevan ali dobar posao.

Sin i ćerka izrasli su u uspešne, porodične ljude, stabilne i samostalne, ugledne i uzorne koji njih danas u svakom smislu pomažu, brinu o njima i savetuju ih.

Obrnule su se uloge, ali ne u potpunosti. Ana i dalje često na Instagramu voli da naglasi da je ona tatina princeza a on njen oslonac i uzor.

S istim ciljem danas je na njenom Instagramu osvanula fotografija sa Miroslavom a ono što je bivša teniserka napisala u opisu sve je raznežio i svima stavio do znanja da je ona i dalje tatina devojčica.

– Jedan od najinspirativnijih ljudi u mom životu. Uvek si bio i bićeš moj uzor i heroj. Srećan rođendan tata. Volim te.

Na fotografiji prvi put vidimo Aninog tatu koji se pridružio ćerki, zetu i unucima u Španiji, gde trenutno svi zajedno odmaraju.

Miroslav, inače ekonomista, bio je taj koji je Ani ispunio želju i kupio joj prvi reket za rođendan. Naša teniserka i dalje pamti da joj je to bio najlepši rođendanski poklon koji je ikada dobila. On je pomno osluškivao želje svoje ćerke i dao joj je vetar u leđa da krene za svojim snovima. Talentovana, podržavana i voljena, Ana je zaista uspela da ostvari sve što je zamislila.

Izvor: story.rs