Osvojila je svet kao bradata žena: Končita je ponovo postala muškarac i svi se slažu da je dobar frajer (FOTO)

Končita Vurst koja je pobedila na Evroviziji 2014. godine, šokirala je ceo svet kada se pojavila u zlatnoj haljini, sa dugačkom kosom, bradom i našminkana. Godinama je bila prepoznatljiva po dugoj crnoj kosi i bradi. Međutim, nedavno je skratila kosu i ofarbala se u plavo, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, ona se ponovo ofarbala u tamniju boju, kosa joj je i dalje kratka, a sve više promoviše svoje muževnije izdanje.

Podsetimo, Končita nije prvi tranvestit koji je odneo pobedu na pesmi Evrovizije, ali je svakako podigla najviše prašine. Rođena kao Tomas Nojvirt u Austriji, šokirala je javnost 2014, kada se na sceni najvećeg muzičkog takmičenja pojavila kao bradata žena s dugom kosom i u haljini.

Od tada je krenuo njen uspeh u muzici, a pored toga napisala je knjigu i pozajmila glas animiranom junaku u filmu „Pingvini sa Madagaskara“.

Sada je odlučila da se pojavljuje pod pravim imenom Tomas, a ne kao Končita.

Končita je prošle godine frapirala svet kada je objavila da je HIV pozitivna. Ona je zbog pretnji bivšeg dečka priznala da već dugi niz godina živi s tim virusom. Pevačica je svoju ispovest podelila na društvenim mrežama, a navela je i da se leči otkako je saznala dijagnozu.

Izvor: kurir.rs