Osmehom je ukrasila brojne uloge: Vesna Čipčić danas slavi 66 rođendan:

Osmehom je ukrasila i brojne uloge, kroz koju su je gledaoci pažljivo pratili. Teško bi bilo odabrati koja uloga je najbitnija. Najbolja u njenoj profesionalnoj priči, iza koje se krije i ona privatna, ništa manje zanimljiva.

Vesnu Čipčić možete i danas videti u brojnim ostvaranjima jugoslovenske i srpske kinematografije. Možda će to biti Dva drugara, možda Pokondirena tikva, možda Zvezdara, a sigurno Vruć vetar.
U seriji scenariste Siniše Pavića i reditelja Aleksandra Đorđevića Vesna Čipčič je igrala Vesnu Šurdilović. Supugu legendarnog Borivoja Šurdilovića Šurde čiji je lik tumačio Ljubiša Samardžić.

Njena ćerka Anja Alač koju je dobila u braku sa kolegom Aleksandrom Alačem.

– Iskreno, do sada sam bila privilegovana jer je za mladu glumicu sjajno kada je u prilici da igra glavne uloge. To su često lepe i dobroćudne heroine. Ali s obzirom na moj profesionalni pozorišni angažman koji traje osam godina, u poslednje vreme mi sve više prijaju i priželjkujem potpuno suprotno. Sa teškim sudbinama, marginalne likove, u borbi za opstanak. Kada su žanrovi u pitanju, u teatru me više zanima komedija, a na filmu i televiziji drama“, rekla je ranije Anja.

Anja je nedavno otkrila i šta ju je majka, glumica Vesna Čipčić savetovala:

– Da gluma nije naslovna strana u novinama.

Iako o ljubavnom životu ne voli da govori, poznato je da je Anja tri godine bila u ljubavi sa četiri godine starijim kolegom Radovanom Vujovićem.
On je posle raskida zavoleo 10 godina mlađu Milenu Radulović.

Mladu Anju Alač, ljubitelji domaćih serija mogu da gledaju u seriji „Tate“ koja se emituje na TV „Prva“ gde igra vaspitačicu Dunju. Vesna Čipčić i Aleksandar Alač pored Anje imaju sina Ivana.
Partnerka Alača od 2008. je rediteljka Milica Kralj.

Izvor: pulsonline.rs