Originalna prosidba: Napisao je poruku na pici, a evo šta je devojka odgovorila

Zaprosio je devojku na originalan način.

„U našem restoranu momak je došao u kuhinju i pitao nas da mu pomognemo da uradi nešto romantično. Kuvar i ja smo brzo došli na ideju da ‘isprintamo’ predlog za brak na picu sa bosiljkom. Odnela sam dve pice do njihovog stola, na jednoj je pisalo „Udaj se za mene“, kaže Ivana Glavinić, konobarica koja radi u zagrebačkoj piceriji O’Hara.

Kaže da je do sada bilo mnogo zanimljivih situacija sa gostima, uglavnom rođendani ili proslave matura, ali prosidbe do tada nije bilo. Naime, morao je da se napravi savršen trenutak, u kojem je mogao da klekne pred njom, izvadi prsten i stavi joj je na ruku.

– Prvo sam stavila picu ispred momka , a onda pred devojku. Bila je veoma iznenađena i odmah su joj krenule suze, a on je kleknuo pred nju i pitao je da li želi da se uda za njega. Rekla je DA i svi smo bili veoma dirnuti. Počastili smo ih i poželeli im sreću u životu, kaže Ivana.

Ona dodaje da su tek kasnije shvatili da ne znaju kako se zove mladi par, ni čime se bave, iako su im bili povremeni gosti koji su dolazili duže vreme. Procenjuje da imaju oko 30 godina i da vole picu, pa joj je drago što će ona koju im je ona poslužila ostati posebno važna u njihovim životima.