Opljačkana Sofija Milošević: Poznata starleta ojadila manekenku za veliku sumu novca – Isplivali detalji prevare

Manekenka i supruga fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević, našla se na meti prevare u Crnoj Gori. Nju je obmanula žena koja je imala razrađenu šemu prevare.

Poznata starleta opljačkala je nekoliko javnih ličnosti u Crnoj Gori, a luksuzan hotel u Tivtu bio je njena baza i služio je kao paravan da vodi život na „visokoj nozi“.

Procenjuje se da je tokom leta ova kriminalna grupa, predvođena mlađom ženskom osobom, prevarila više desetina ljudi, a među njima je i manekenka Sofija Milošević, koju je ojadila za poveću svotu novca, piše Pink.rs.

„U pitanju je devojka koja radi kao „personal šoper“, uspela je da prevari mnogo ljudi, između ostalih i Sofiju. Nije u pitanju cifra od 200.000 evra, mnogo je manja“, ispričao je izvor Informera.

Osumnjičena je govorila da dolazi iz ugledne porodice, kao i da se bavi trgovinom luksuznih časovnika.

„Devojka je bila smeštena u luksuznom hotelu u Tivtu. Predstavljala se kako dolazi iz ugledne porodice i živi u Londonu gde ima prijatelje koji se bave trgovinom skupih satova ali i da povoljno prebacuju veliku količinu novca u inostranstvo. Tako je nekolicinu naših poznatih ličnosti „navukla“ da joj poveruju i preko nje naruče limitirane satove“, otkrio je izvor i dodao:

„Jedna naša istaknuta javna ličnost joj je na ruke dala blizu 200.000 evra kako bi joj nabavila sat kog nema na tržištu. Desetak dana nakon porudžbine, devojka je isključila telefon i prestala da joj se javlja. Ali to nije sve, nakon kraćeg vremena na adresu te poznate ličnosti upućene su i pretnje da ukoliko prevaru prijavi policiji ugroziće svoju porodicu“, zaključio je izvor za domaće medije.

Izvor: pink.rs