ONO ŠTO STE PRVO UGLEDALI, otkriće BAŠ SVE o vašoj budućnosti u narednim mesecima!

Iza ove neobične slike stoji umetnik Oktavio Okampo, a reč je o čuvenim psihološkim igricama i optičkim varkama.

Slika sadrži nekoliko simbola koji zajedno formiraju jedan oblik, a ono što prvo ugledate može da vam ukaže na to u kakvom ste periodu života i šta vas čeka u narednim danima i mesecima.

Cveće

Ako ste izabrali cveće, znajte da ono simbolizuje lepotu i naprredak, kao i radost. Ukazuje na to da se krećete u dobrom pravcu, i da vas čeka uspeh vezan za novi posao ili početak emotivne romanse. Takođe je pokazatelj da se ne zaustavljate na onome što ste postigli, da već grabite ka napred.

Maska

Maska može da ukazuje ​​na to da se nalazite u procesu lične transformacije. Moguće je da imate jedno lice za posao, drugo za partnera, treće za prijatelje… Ipak, to može da vam napravi poteškoće- jer ko ste vi od svih tih „uloga“? Možda je došlo vreme da sagledate sebe u novom svetlo. Preispitajte se – zašto osećate da treba da skrivate svoje pravo „ja“?

Žena

 

Žena simbolizuje intrigu. Ako vidite na slici lik lepe mlade žene – to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspeh. Ukoliko ste videli ženu sa razbarušenom kosom to ukazuje da vas čeka neka opasnost, a ukoliko ste bolesni – znači da ćete se oporaviti.

Lišće

Lišće je simbol rasta, obilja i postignuća, posebno ako je zeleno i sveže. Lišće označava sreću i uspeh na poslovnom planu i u ljubavi. Očekuje vas prilično bezbrižan žperiod, pun radosnih događaja. Moguće je da ćete dobiti ponudu za brak ili nasledstvo.

Izvor: zena.blic.rs