Ono što je uradila svom suprugu nijedna žena ne bi učinila

U prošlosti se smatralo da ako žena ne želi da mužu pere noge, to je isto kao da ga ne voli. Iako ste mislili da to više nije tako, jedan slučaj će vam to odmah demantovati.

Naime, žena je odlučila da svom suprugu iskaže ljubav tako što mu je nakon vraćanja s posla oprala noge u lavoru, dokazujući da i danas postoje staromodne žene.

Ko kaže da su nestale staromodne žene?

– Ne govorite više da su izumrle staromodne žene koje su muževima prale noge kad dođu s posla i koje su znale poštovati spruga. Evo smejte mi se, ali ja često operem svom mužu noge kad dođe s posla. Dobrovoljno naravno. Perete li i vi svom ili vam je to poniženje? – napisala je ispod fotografije koju je objavila na Facebooku.

Ono što ova žena radi je zapravo veoma zdravo, postoje recepti koji kažu da svake noći, kada se vratite kući, stavite hladnu vodu u posudu i potopite noge. Nemojte dodavati toplu vodu.

Napunite lavor 10-15 centimetara i počnite postepeno tapkati nogama u njoj. Kada se priviknete, potpuno potopite noge.

Dovoljno je 15 sekundi, a zatim obrišite noge mekim peškirom i obucite tople čarape. Učinite to svako veče ako želite da ojačate svoj imunološki sistem po brzom postupku.

Ako ste se prehladili, onda napravite ove hladne kupke svakih 4 sata.

Ne bojte se da ćete pogoršati situaciju, naprotiv, ova ledena kupka može ojačati vaš imunitet, kažu mnogi doktori.