Ona je najprivlačnija žena na svetu: Da li se slažete? (FOTO)

Poznati magazin za muškarce „Maksim“ objavio je svoju listu 100 najseksepilnijih žena sveta, a ubedljivo prvo mesto zauzela je američka glumica Kejt Apton, a iza nje su Kendal Džener, Điđi Hadid, Tejlor Svift i Majli Sajrus.

Zahvaljujući odluci magazina Maksim, američka manekenka i glumica Kejt Apton sada je zvanično najseksepilnija žena na svetu.

Oduševljena priznanjem, lepotica se fotografisala za novo izdanje magazina, pokazavši ispred kamere foto-aparata svu svoju raskoš i zavodljivost.

Lepa Kejt je pozirala u kratkom topu na vezivanje, koji je istakao njene bujne obline, dok su zlatkaste lokne i nežna šminka naglasile njene prirodne i ženstvene crte lica.

#confidentbeauty

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Inače, Kejt već godinama slovi za jednu od pravih zavodnica. Sem glumom, uspešno se bavi i modelingom, a obično radi kampanje za kupaće kostime i donji veš.

Zanimljivo je da je Kejt na početku karijere imala problem sa brojnim modnim agentima, koji nisu hteli da je zastupaju jer su tvrdili da ima previše kilograma za rad u industriji.

https://instagram.com/p/BgrbzDVHgqz/?utm_source=ig_embed

„Moram da zahvalim tim ljudima jer sam nakon toga stvarno sela i razmislila šta želim od sebe i života i kako gledam na svoje telo“, kazala je svojevremeno.

Izvor: superzena.b92.net