On je MOĆAN SRBIN, ona PRELEPA BEOGRAĐANKA: Godinama su zajedno, a tek su zakoračili u TRIDESETE!

O njima se piše, o njima se govori. Svetski poznati par iz Beograda juče su proslavili četvrtu godišnjicu braka. Svašta su dosad njih dvoje doživeli, ali kada je ljubav u pitanju, kao da su tek počeli da se vole.

Zavoleli su se kao srednjoškolci u rodnom Beogradu. Upoznali dok su oboje trenirali tenis. Pllanula je velika ljubav, koja se u početku dovijala na daljinu. On je igrao na turnirima širom sveta, a ona studirala u Milanu. Kada je njegova karijera počela da se ozbiljno zahuktava, Jelena je prelomila, napustila posao i posvetila se Noletu.

Kada je Nole postao prepoznatljvo ime u belom sportu, svi su odmah primetili i njegovu lepu devojku Jelenu. Verili su se 2013. u Monte Karlu.

Venčali su se 2014. na Svetom Stefanu, iste godine dobili sina Stefana, a tri godine kasnije ćerku Taru. Žive na relaciji Mone Karlo- Monako-Beograd u kojem proslavljaju važne datume, poput rođendana. Jeleni su tek 32, a Noletu 31!

Sjajna je ovo ljubavna priča, ali nije savršena jer je realna. Jelena i Nole se ni ne trude da se prikažu kao savršeni par. Oduševili su sev kada su javno pričali da su imali krizu u braku i da su je pobedili uz pomoć psihologa. Relani su i vole se. Dovoljno je.

Jelena i nosi veliki teret, česot je na meti kritičara koji je optužuju za Novakove povremene neuspehe, a ond akada pobedi, ti isti kritičari ućute pa propuste da kažu da je Jelena bila uz njega i kada je gubio i kada je pobeđivao.

Zaboravljaju da je ona bila uz njega dok je gradio karijeru i kada je postao najbolji na svetu. I asda ga bodri na Vimbldonu. Nema priče o Novaku u kojoj nije Jelena, niti priče o prelepoj Beograđanki, u kojem nema uticajnog Srbina.

Izvor: zena.blic.rs