On ima 48, ja 18 – vratila sam mu 500 evra, a sada me zove da izađemo

Pre desetak dana pronašla sam novčanik ispred tržnog centra. Unutra je bilo oko 500 evra, kreditne kartice, sva dokumenta. Odmah sam znala da ću sve to vratiti, tako sam vaspitana, nisam mogla da zadržim za sebe kad je tu bila i lična karta. Pronašla sam ga preko Fejsbuka i kontaktirala ga, a on se zahvalio i predložio da se nađemo u gradu.

Imam 18 godina i nekako mi je bilo neprijatno. Iskreno, pomalo me je bilo strah da se nađem s njim, možda je on neki čudak, otkud ga znam, ali ipak sam ga ja kontaktirala. Pristala sam. Kad se pojavio, predala sam mu novčanik, a on ga je odmah otvorio i počeo da broji novac. Bila sam iznenađena I razočarana što je odmah to uradio, nije mi se ni zahvalio, odmah je počeo da pretresa novčanik …

A onda je izvadio sav novac i rekao da ga uzmem. Sav novac !!! Skoro 500 evra !!! Tek tada sam bila zbunjena. Rekla sam mu da je to previše novca za mene, ali on je bio uporan, rekao je da sam to zaslužila i da samo u dokumentima i kreditnim karticama ima mnogo više, pa je hteo da mi da tih 500 evra u znak zahvalnosti.

Posle izvesnog ubeđivanja pristala sam i uzela novac. Bila sam presrećna, ali … juče me je pozvao i pitao da li želim li da se vidimo ponovo na piću, da izađemo … On ima 48 godina, 30 godina je stariji od mene i znam šta želi od mene … sa mnom …

Odgovorila sam mu da moram da razmislim i da ću mu javiti. Znam da nije neki čudak, deluje kao gospodin i izgleda dobro za svoje godine, ali ipak je mnogo stariji od mene i verovatno oženjen..

Nisam svetica, a ni devica, a on je očigledno veoma bogat, svašta mi prolazi kroz glavu! Nikad nisam bila u ovakvoj situaciji. Ne znam šta da radim?! Molim vas za savet. Pomoć iskusnijih devojaka bi mi dobro došla … Da li da prihvatim poziv i vidim se sa njim???