Olivera Zekić oštro o ocu najboljeg tenisera sveta: Budalaštine već danima slušamo od porodice Novaka Đoković

Olivera Zekić , predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je, gostujući na televiziji Pink, u emisiji Hit Tvit iznela niz zamerki na nedavne Srđana Đokovića.

Osvrćući se na nedavni medijski nastup porodice Đoković, Zekić je osudila ponašanje oca najboljeg svetskog tenisera, Novaka.

„Ovaj ceo slučaj bih ja posmatrala iz više uglova. Jedan od tih uglova je, zvučaću vulgarno, budalaštine koje već danima slušamo od porodice Novaka Đokovića ispred Narodne skupštine Republike Srbije“.

Na pitanje novinarke da pojasni na šta misli, Zekić je rekla da misli na izjave Srđana Đokovića da je premijer Australije „ne Skot, nego skotina“, da je Novak Đoković „personfikacija slobode“, i na izjavu koja ju je, kako kaže, zapanjila, „da je Novak novi Isus“.

„Da li ovo može da se stavi u folder „psihe“ ili je nešto drugo u pitanju. Ja razmišljam i o tome da je ovo neka vrsta pripreme za ulazak porodice Đoković u politiku, ne ovog momenta, nego za nekih za 5-6 godina. Imali smo slične primere kako neki ljudi ulaze u politiku kada imaju novca“, istakla je Zekić.

Izvor: nova.rs