Ognjen Vranješ plaća samo 3.000 evra bivšoj ženi, Danijela ostala bez ičega, a Karleuši kupovao tašne od 15.000 evra – evo kome je ostavio dva lokala i veliki stan u Banjaluci

Fudbaler Ognjen Vranješ, o kom se i te kako pričalo zbog afere sa pevačicom Jelenom Karleušom, zvanično se razveo od supruge Danijele, i to posle 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

Fudbaler je u obavezi da sada već bivšoj supruzi svakog meseca uplaćuje 3.000 evra, a osim finansijske nadoknade, Danijela navodno nije dobila gotovo ništa.

Prema tvrdnjama izvora, dva lokala i veliki stan u Banjaluci ostali su u vlasništvu fudbalera.

„Ognjen je još tokom veze sa Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da oni žele da dignu kredit za još jedan stan, pa da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuslovno verovala i bila je ubeđena da je nikada ne bi ostavio bez stana“, govori izvor.

„Ognjen bivšu suprugu nije ostavio na ulici! Naime, prema sporazumu o razvodu koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo uživanja u nekretnini dok ćerka Adrijana ne postane punoletna. Danijeli je pripao i automobil koji je po kupovini registrovan na nju, a kojeg se Ognjen odrekao. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspešno borila da dokaže da je stečen tokom braka – završava priču izvor.

Podsetimo, Karleuša se oduvek putem društvenih mreža hvalila firmiranom garderobom, koja vredi čitavo bogatstvo. Tako se na spisku brojnih poklona koje je dobila od fudbalera Vranješa nalazi i „najpoželjnija torba na svetu“, kako je mnoge dame zovu, marke „Hermes“, ili poznatija kao „birkinka“ čija cena u prodavnici iznosi više od 15.000 evra.

Izvor: kurir.rs