Ognjen Vranješ ne zna zašto je optužen: Proverio sam, Karleuša laže da me je prijavila policiji

Ognjen Vranješ tvrdi da je Jelena Karleuša izmislila da ga je prijavila policiji pre nekoliko dana, kad je obavestila javnost o tome preko društvenih mreža.

Fudbaler je za Kurir ispričao da je on proverio ove njen navode, da se sve ispostavilo kao laž i da mu je jasno zbog čega je to uradila.

– Ne znam šta je dotična želela time da postigne, ali u policiji ne postoji nikakva prijava. Sve je izmislila i slagala jer je bolesna osoba – poručio je sportista.

Podsetimo, mala od velikog skandala je pre nekoliko dana na Instagramu objavila da je morala da pozove policiju jer je ispred njene zgrade bio upravo Vranješ.

– Obezbeđenje me je obavestilo da je osoba po imenu Vranješ O. viđena u kolima ispred moje kuće. Zbog bezbednosti moje dece i lične ugroženosti, obavestila sam policiju. Ne bih takvim pojavama u 2020. godini više davala na značaju. Ja sam obavestila javnost, dalje nek se policija time bavi. Što se mene tiče, nek crk.nu u najgorim mukama svi! Srećna Nova godina – napisala je Karleuša u četvrtak.

Ona se posle ove objave više nije oglašavala, a ubrzo je i obrisala saopštenje. Ognjen je istog dana, nakon samo nekoliko sati, dao svoj odgovor Jeleni, takođe preko društvenih mreža.

– Ne volim da pišem javno, ali vidim da bolesnica pominje moje ime. Imam utakmicu u nedelju, tako da nije moguće da sam se nalazio u blizini kuće dotične nakaze! Idi, leči se, bolesnice, i ostavi se mog života, pošto je tvoj toliko bedan i očajan – napisao je Vranješ.

Po ko zna koji put Duško Tošić je otpratio Jelenu Karleuša na Instagramu. Pre dva meseca njih dvoje su bili „prijatelji“ na društvenim mrežama, ali izgleda da su opet nastale nevolje u raju. Njih dvoje su više puta do sada ratovali preko Instagrama, a Duško je samo tokom 2019. čak tri puta brisao Jelenu i ponovo je vraćao među pratioce na toj društvenoj mreži. Ona mu je svaku put uzvratila istom merom.

Izvor: kurir.rs