Oglasila se Vesna Zmijanac i otkrila sve o sukobu sa zetom i porodičnim nesuglasicama

Pevačica Nikolija i njen suprug Relja ovih dana imaju razloga za slavlje jer su postali roditelji po drugi put. Ipak, ova radosna vest ostala je u senci pitanja da je Relja zabranio Vesni da prolsavi rođenje unuke, pa je pevačica odlučila da svojom izjavom stavi tačku na sve priče:

„Što ja moram da idem na proslavu tamo gde su mladi i gde su njegovi i Nikolijini drugari i drugarice? Na dan kad se Nikolija porodila bila sa njegovim drugovima, sedeli sam u jednom lokolu, pa sam sutradan vodila svoje drugarice i kod kuće sam imala slavlje za neke ljude. Neki bi voleli da me vide razapetu, to je druga priča. Čuj, meni Relja zabranio da dođem na slavlje!“, započinje Vesna, i dodaje:

„Mi smo jedna skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom“, otkriva pevačica.

Vesna otkriva i zašto devojčica još uvek nije dobila ime:

„Sad se veća o imenu. Nije to moglo bez sestre da se obavi. Imaju neka tri imena, kroz dan, dva, tri će to da reše“, kaže Vesna i otkriva:

„Još nisam videla unuku, juče su izašli popodne, Nikolija treba da se odmori, sve je to taze. Idem sutra da je vidim. Imam slike, mala je, mrvica, bucka moja!“, rekla je Vesna za kraj.

Izvor: alo.rs