Oglasila se supruga Predraga Živkovića Tozovca: Izgubila sam deo svog života

Supruga legendardnog pevača Predraga Živkovića, Emilija Mima skrhana je bolom.

– Nemam snage više ni da pričam. Izgubila sam sa njim deo svog života. Ovo je trenutak kada stvarno ne mogu više… Molim vas recite da me ne zovu, jer nemam snage da pričam – rekla je ona.

Tozovac je nedavno u svom domu napravio proslavu i venčao se s voljenom Mimom.

Njihova ljubav počela je pre oko 40 godina, i to na prvi pogled. Kruže priče da je imao brojne lepotice, ali Mima je ona, kako voli da istakne, koja je zauvek osvojila njegovo srce. Tozovac je na ludi kamen stao u 84. godini, a Mima je od njega mlađa dve decenije.

– Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu „Mima”, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: „Živim život punim plućima i u ovim godinama”, iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom – ispričao je Tozovac medijima svojevremeno.

Izvor: kurir.rs