Odustali su od šou biznisa, a zarađivali su 350.000 dolara po epizodi: Bila je Tošetova menadžerka, 10 godina mu nije otišla na grob, a evo čime se danas bavi i kako izgleda

Šou-biznis je veoma privlačno zanimanje, koje donosi mnogo beneficija, ali i oduzima mnogo od privatnog života. Mnogi nisu izdržali pritisak i odlučili su da se posvete drugim, mirnijim zanimanjima.

Ljiljana Petrović bila je menadžerka i najbolja prijateljica Tošeta Proeskog. Sa njim je bila u vozilu kad je poginuo, pre oko 12 godina, a čitavu deceniju odbijala je da poseti njegov grob, jer joj je bilo teško da se suoči sa gubitkom. Petrovićeva se danas bavi poslom koji nema dodirnih tačaka sa estradom. Danas živi u Nišu i posvetila se uzgoju lavande.

Fredi Princ Džunior i Dara Mišel Geler

Njih dvoje su bili san svih tinejdžera i najlepši holivudski par. Ređali su uspešne filmove a u vrhuncu popularnosti samo su odlučili da pobegnu od šou biznisa. Oboje se danas bave kulinarstvom. Imaju dvoje dece i žive daleko od glamura i luksuznog života.

Marko Janković 187 bio je član nekadašnje rep grupe 187. Kada je prekinuo muzičku karijeru posvetio se grafičkom dizajnu. Danas radi za brojne kompanije.

Angus T. Džons, zvezda sitkoma Dva i po muškarca, uprkos činjenici da je zarađivao i do 350.000 dolara po epizodi. Prekinu o je saradnju i posvetio se veri.

„Ne mogu da budem Božji čovek i da glumim u toj seriji“, rekao je Angus.

Izvor: kurir.rs