Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović intrigira javnost – mnogi sumnjaju u njihovo prijateljstvo

Mnogi sumnjaju da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza. Pobednica „Zvezda Granda“ već mesecima boravi u stanu svoje mentorke kad god je u Beogradu. Iako i jedna i druga medijima govore da ih veže iskreno prijateljstvo, pa fotografije objavljuju na Instagramu, nesmotreno im se dogodi i to da na društvenim mrežama objave dokaze koji ih odaju da su i te kako prisne.

Tako se u videu koji je Marija snimila u svom domu nakon humanitarnog koncerta na kojem joj je Džejla gostovala vide Ramovićkine čizme, koje je ona nekoliko dana ranije nosila na dodeli diplome njenoj sestri u Mostaru. Kako saznajemo, ona je na koncert došla iz Goražda, ali su se videle i pre toga, kada je Marija u Mostar poslala svog vozača da doveze Džejlu u Beograd.

Da Marija i Džejla ne vode računa o tome da bi neko mogao da posumnja kako među njima postoji nešto više od odnosa mentor-učenik, jeste i zajedničko zimovanje na Jahorini u decembru 2020. godine. Pažnju je privukao video iz hotelske sobe kada se Šerifovićka snimala za svoj stori, a u pozadini na krevetu stajale su složene dve pidžame. Džejla je čak i objavila zajednički selfi iz apartmana, na kojem nosi tu pidžamu, ali ga je brzo obrisala. Njihovi fanovi bili su ažurni, pa su skinuli tu fotografiju, zbog čega je Marija morala brzo da reaguje. Ona je objavila Instagram priču u kojem je objasnila da je Džejla tera na skijanje, pa je zato svratila kod nje u apartman.

Njih dve su i u avgustu 2019. godine bile zajedno u Marbelji, a zanimljivo je i to da je Marija, dok je još trajalo takmičenje, pred svima donela tortu za Džejlu i čestitala joj rođendan. Uveliko se spekuliše i to da je Ramovićeva upisala ekonomski fakultet u Barseloni, a ne u Beogradu, da bi tamo mogle da se intenzivnije druže, bez straha da bi neko mogao da ih slika.

Izvor: kurir.rs