Odlučili su da se venčaju, on ima 100 godina, a ona 103: Ono što misle o svojoj vezi će vas oduševiti (VIDEO)

Džon i Filis Kuk slave ulazak u zajednički život u domu za starije u Ohijou. Oboje iza sebe imaju po dva braka i veruju da su pronašli „treću sreću“. Džon ima 100 godina, dok će Filis uskoro napuniti 103 godine.

Mladenci iz Australije, koji zajedno imaju više od 200 godina su dobili dozvolu za venčanje i otkrili da se mogu venčati na licu mesta. Iako to nisu planirali zaključili su da ne treba čekati. Džon i Filis su bili u vezi oko godinu dana pre nego što su odlučili da se venčaju. „Iskreno rečeno, zaljubili smo se jedno u drugo. Znam da mislite da to nije moguće kod nekoga u našim godinama, ali zaljubili smo se“, rekla je Filis u izjavi za medije. Džon kaže da su bili kompatibilni na mnogo načina i da su se zbližili tako što su uživali u zajedničkom društvu.

Inače, oboje su u životu već izgubili po dvoje supružnika i danas su srećni što su pronašli „treću sreću“. Po celi dan uživaju u zajedničkom društvu, sedeći na suncu, uživajući u zajedničkim obrocima i vožnji hodnicima i dvorištem doma u skuterima za lakše kretanje. Bez obzira na sve oni su svesni koliko je važno da jedno drugom daju dovoljno prostora.

„Zadržali smo oba apartmana koja ovde imamo, tako da je on i dalje na spratu iznad, a ja sam dole“, kaže Filis. Ipak, planiraju da ostanu zajedno do kraja života. Pozitivno je što Filis ima genetsku predispoziciju da dugo živi iako je malo starija od svog izabranika. Naime, njena majka je doživela 106. rođendan, pa bi sreća ovog para mogla potrajati.