„Od danas pa nadalje ti ćeš mi biti ćerka i druga ljubav mog života“: Emotivni zavet očuha maloj pastorki

Očuh je rasplakao svoju pastorku, dajući joj emoctivno obećanje na svadbi sa njenom majkom.

Kada se Džimi Gisondi oženio svojom voljenom Kelsi, želeo je da učini nešto posebno za njenu devetogodišnju ćerku Oliviju, kako bi osećala da je deo venčanja. Dao joj je ogrlicu na kojoj je bilo ispisano njeno ime i datum venčanja i obećao joj da će je zauvek voleti kao svoju ćerku.

„Olivija, od danas nadalje, obećavam da ću te svaki dan podsećavati koliko si zaista voljena. Obećavam da ću te učiti, voditi i poštovati u svim našim zajedničkim danima. Obećavam ti da nikada neću prema tebi postupati drugačije nego prema sopstvenom detetu. Srećan sam što mogu da kažem da si mi ćerka. Od ovog dana, ti ćeš mi zaista biti kćerka i biti druga ljubav u mom životu. “

„Svi su plakali kad su čuli šta je Džimi rekao Oliviji. Ovaj trenutak je bio neodoljiv „, napisala je fotograf Abigejl na Facebooku.

Groom Makes a Vow to His Step Daughter During Wedding Ceremony

The dad she always dreamed of…Jimmy not only read vows to his wife, Kelsea, but he also read vows to his new step daughter Olivia during their wedding ceremony. Everyone was in tears as they listened to what Jimmy had to say to Olivia.This moment was absolutely adorable. Watch the video all the way through and listen to Jimmy's vow and you'll see why.Congratulations Jimmy & Kelsea Gisondi!!!!For more of our work and booking info, please visit us below:www.AbigailGingerale.comVenue – Durham Hill FarmDress Designer – Casablanca BridalBridal Shop – Arielle Bridal Inc.Florals – Petals by StephanieHair – Brennan BeautyMakeup – Kristina WendelCaterer – Joshua's CateringDJ – Armani EntertainmentPhotography – Abigail Gingerale Photography#dadgoals #fatherhood #husbandgoals

Gepostet von Abigail Gingerale Photography am Montag, 4. November 2019

Džimi i Kelsi su se poznavali još od vrtića, ali započeli su vezu početkom prošle godine. Mala Olivija i Džimi su se povezali čim su se upoznali.

„Znala sam da je pravi za mene prvu noć kad sam ga upoznala. Nikada me niko nije tretirao kao on. Venčali smo se 5 meseci kasnije. Moja devetogodišnja ćerka konačno je dobila oca o kome je oduvek maštala “, piše Kelsi.

„Olivija razume, ona zaista razume da je Džimi tu zbog nje i uvek će biti. Samo je trebala da to čuje. Nismo očekivali da će biti tako emotivno ili da će toliko ljudi dirnuti našom pričom. Ali ovo je neverovatno, dugo sam bila samohrana mama i bila sam u zaista užasnim vezama. Osećam da to daje nadu drugim samohranim majkama da postoji neko ko će ih voleti i koji će njihovo dete voleti kao svoje. Možda će proći dugo vremena i vaše srce može biti slomljeno više puta, ali on je tu i vredi čekati “, dodaje ona.