Od danas kreće životni preokret za ova 4 znaka: evo koga će pomračenje najviše pogoditi

Danas je pomračenje Sunca, a udruženo je sa retrogradnim Merkurom i Neptunom! Znakovi koji će biti „prozvani“ za ovo pomaračenje Sunca su: Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe

Blizanci

Rođenima u znaku Blizanaca ovo pomarčenje može doneti potpunu promenu svesti, odnosa, način razmišljanja i promenu u načinu komunikacije kao i promenu u načinu prihvatanja stvari oko vas. Savet je da nikako ne ulazite u oštriju komunikaciju sa šefovima, kolegama i prijateljima.

Strelac

Vama se ovo pomračenje dešava u polju partnersko emotivnih odnosa kao i poslovnih odnosa. Neki Strelčevi će promeniti odnos u partnerskim, bračnim i porodičnim odnosima. Slobodni bi mogli upoznati ljubav preko posla. Neki će čak i ući u poslovnu kombinaciju.

Devica

Rođenima u znaku Device pomračenje se dešava na polju poslovnih odnosa. Biće velikih konflikta sa nadređenima, osobama od autoriteta i kolegama. Međutim, to ne treba da shvatite tragično, već kao šansu koju vam šalje univerzum. Imajte veru u sebe i bićete nagrađeni!

Ribe

Ribama se ovo pomračenje dešava u polju porodice. Mnoge Ribe će prodavati ličnu nekretninu, kupovati novu samim tim očekuje ih i preseljenje. Biće sukoba sa porodicom ali se to ne odnosi na vaš ličn ljubavni odnos.

Izvor: alo.rs