Objavljen spisak igrača za Ligu šampiona: Vladan Milojević izbacio prvaka sveta

FK Crvena zvezda prijavio je spisak igrača za Ligu šampiona! Na njemu je 23 igrača, ali crveno-beli mogu da dopune spisak igračima sa B liste, koju mogu da pošalju do 17. septembra, a gde mogu da se registruju mlađi igrači, dođeni posle 1998. godine.

Vladan Milojević i stručni štab opredelili su se za igrače koji će biti licencirani i dostavili su spisak UEFA.

Na njemu nema „zlatnog orlića“ Milana Gajića, koji je otpao sa spiska, iako je Zvezda u završnici prelaznog roka ostala bez Filipa Stojkovića.

Čekalo se sa spiskom i zbog dolaska Radživa van la Pare, koji je stigao iz Hadersfilda, a promovisan je upravo u utorak.

Inače, na A listi može biti maksimum od 25 igrača, od toga su dvojica golmani, a na B listi mogu biti igrači rođeni posle 1. januara 1998, a klubovi koji uđu u nokaut fazu mogu dodati još trojicu igrača na spisak do ponoći 3. februara, s time da limit ostaje na broju 25.

Zvezda će igrati u grupi B protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa, a start će imati protiv Nemaca 18. septembra u 21 čas.

Konačan spisak:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković

Odbrana: Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Žander, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Gobeljić

Sredina terena: Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Marko Marin, Mateo Garsija, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Dušan Jovančić, Hoze Kanjas

Napad: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Tomane, Aleksa Vukanović, Radživ van la Para

Izvor: alo.rs