Novi dečko Kije Kockar je sin legende Partizana: Posle voditeljke poznati fudbaler je izabrao nju (FOTO)

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije se nakon okončane igračke karijere vratio u domovinu gde je i upoznao rijaliti zvezdu koja je osvojila njegovo srce.

Reč je o Milošu Dimitrijeviću, bivšem fudbaleru Crvene zvezde koji je u emotivnoj vezi sa rijaliti zvezdom i pevačicom Kristinom Kockar.

U žižu javnosti je dospeo ponovo nakon što je stupio u ljubavnu vezu sa Kockarevom koja je trenutno jedna od najvećih rijaliti zvezda u regionu.

Sin legende Partizana

Miloš Čava Dimitrijević je sin legendarnog fudbalera Partizana i Dinama, Zorana Čave Dimitrijevića. Igrao je za Nant, Kjevo, Sidnej… Ima 34 godine, a trenutno igra za Sidnej u autralijskoj A ligi.

Popularni Čava nadimak je nasledio od oca, takođe nekadašnjeg legendarnog fudbalera koji je ponikao u Partizanu u kom je ukupno proveo deset godina računajući i dane u omladinskom pogonu. Zoran Dimitrijević potom je igrao za Kanzas Siti, Spartak, Dinamo Zagreb, Dižon, Briv i Valnes.

Čava bio sa voditeljkom Dušicom Jakovljević

Dušica Jakovljević je u septembru prošle godine dospela na naslovnice novina, pošto je ispred njenog stana dignut u vazduh džip koji je tih dana vozila. Utvrđeno je da vozilo, koje je potpuno uništeno, pripada njenom tadašnjem partneru Jovici Aleksiću. Voditeljka je srećom izbegla eksploziju, iako se odigrala u vreme kada inače decu vozi u školu.

Ubrzo je raskinula vezu sa Aleksićem i uplovila u romansu sa Čavom Dimitrijevićem. Voditeljka je medijima potvrdila da je u vezi sa poznatim fudbalerom.

„Tačno je da smo zajedno, to je sve što za sada želim da kažem,“ rekla je tada u izjavi Kuriru.

Izvor: kurir.rs