Novak pred istorijski meč: Zverev će me „prebiti“ ako ne osvojim titulu u nedelju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je posle polufinalnog meča o Aleksanderu Zverevu i Danilu Medvedevu. Otkrio je detalje meča ali i zanimljivu poruku Aleksandera Zvereva.

„Saša mi je poželeo sreću i drugarski mi je poručio da će me ’prebiti’ ako ne osvojim titulu u nedelju. Šalu na stranu, mi se lepo slažemo i stvarno je lepo od njega što mi je uputio takve reči na mreži i u svlačionici nakon meča. Imamo veliko poštovanje jedan prema drugom i van terena se dobro slažemo“, otkrio je Đoković, a o Medvedevu je rekao:

„Što se Medvedeva tiče, ja se njemu, njegovoj igri i njegovim rezultatima divim – vrlo poštujem ono što je uradio. On ima veoma nekarakteristične udarce sa osnovne linije. Deluje kao da možda nije u balansu, ali retko greši. Ono što njega izdvaja od drugih je teniska inteligencija koju poseduje i mogućnost da se izvadi iz teških situacija. On ima jedan od najboljih servisa na svetu, koji mu daje brojne ’besplatne’ i lake poene“, objašnjava Novak i nada se uspehu.

„Znam njegovu igru veoma dobro, fantastično sam igrao protiv njega u finalu AO i analizuraću taj duel. Pokušaću da sve uradim dobro kao što mi je pošlo za rukom u Melburnu“, najavio je prvi reket sveta.

Izvor: alo.rs