Novak Đoković ušao u piramide, u blatu do kolena: Čovek nije kročio tamo 5.000 godina (VIDEO)

Novak Đoković odlučio da u piramide u Visokom povede i decu, Stefana i Taru, pošto je prethodni put dolazio sa suprugom i roditeljima, a ovo mesto je već posetio tri puta.

Dolazak Novaka podstaknuo je njegovog domaćina dr Semira Osmanagića, da krenu u podzemnu avanturu kroz tunele na kojima, kako Semir kaže, ljudska noga nije kročila 5.000 godina.

Novak, Osmanagić i snimatelj, provlačili su se kroz uske tunele koji su bili puni vode, u nekim delovima je bilo i blata, pa je Đoković u jednom momentu bio skroz mokar. Kadrovi su izgledali neverovatno.

Kada su stigli na deo koji dosad nije ni istražen, niti je dostupan običnim turistima i posetiocima piramida u Visokom, Novak je istakao da je osetio neverovatan mir koji oslobađa od svih tegoba i misaono i fizički.

– Rezonanca je takva sa obe strane kao da stvara neki talas i osetio sam da su ovaj prostor, tuneli, piramida takođe, emitovali neku vrstu vibracije od kojih se moglo levitirati i fizički i misaono, u tom kontekstu da je čovek od piramide imao neku vrstu vibracije i rezonance koja je mogla za jako kratko vreme da ga oslobodi potpuno od bilo kakvih teskoba, psihičkih i fizičkih.

– I kada si pomenuo kuglu, to me je duboko pogodilo, jer sam nekako video da je čovek koji je iz polja piramide imao neku vrstu kugle koja ga je izdigla i fizički i misaono i u vrlo kratkom periodu ga je iščistila potpuno i učinila da se oseća lakšim i ležernijim.

– Dok si pričao, iza mene se obrušilo nekoliko kamena, shvatio sam to kao skidanje slojeva, osetio sam da su ljudi kroz meditaciju u tunelima mogli da se mnogo brže konektuju sa tim kosmičkim dimenzijama i silama koje su im služile za mnogo štošta, ali u tom kontekstu kada si unutra, em si imao kapiju portal, em si imao čišćenje, em si mogao da transendijuješ u neke delove koje su nama i dalje nepoznati – rekao je Novak dr Semiru Osmanagiću dok su napravili pauzu od provlačenja kroz uzane tunele pune vode.

Izvor: kurir.rs