Novak Đoković u istom smeštaju na Kopaoniku gde Ceca Ražnatović ima apartmane

Srpski teniser Novak Đoković pre povratka u srpsku prestonicu prvi teniser sveta Novak Đoković proveo je produženi vikend na Kopaoniku.

Nole nije boravio u luksuznim hotelima, već je izabrao skroman apartman za sebe i porodicu.

„Novak je odseo u prosečnim apartmanima na Kopaoniku. Bio je apartman odmah iznad mene. Viđala sam ga svakodnevno sa decom, ali uz njih je obavezno išla i dadilja. Verovatno su hteli u isto vreme da se odmore, ali i da im neko pričuva decu tako da je dadilja konstano bila uz njih. Bez nje nigde nisu išli. Interesantno je to da nije hteo da iznajmi ništa što je luksuzno, već je samo bilo bitno da bude udobno za njega i njegovu porodicu. Kad su zimovali u istom smeštaju gde i ja, koja imam skormna primanja, onda vam je sve jasno“ kroz osmeh je rekla žena koja je boravila u istom smeštaju gde i Novak i nastavila:

„Najnormalnije su se ponašali. Toliko sam se začudila, a u isto vreme i oduševila. Nisu imali posebne uslove, ni u čemu nisu preterivali. Dečica su krajnje bila prijatna, nasmejana. Jednom prilikom su sišli do recepcije gde je bio televizor sa video nadzorom, deca su se vreme gledala u isti i smejala. Vikali su: „mama, tata, evo nas na ekranu“. Krajnje jedna prijatna i simpatična porodica“, a to je potvrdila i sobarica iz njihovog apartmana.

Novak je odseo kod nas u apartmanima, ali nisam imala dodirnih tačaka sa njim. Naime, nisam brisala smeštaj gde je on bio. Videćete kada uđete u lift kako na dugmetu za peti sprat piše „VIP“. To je deo gde su boravili Đokovići“, rekla je sobarica.

Zanimljivo da je u zgradi gde je Novak boravio, Ceca ima dva apartmana na vrhu:

„U istom smeštaju Ceca poseduje dva apartmana na samom vrhu. Novak je boravio odmah ispod nje. Ne verujem da su se sreli, jer Ceca ovih dana nije dolazila na Kopaonik. Najčešće ovde viđamo Veljka“, zaključila je žena koja je bila istom apartmanu sa Novakom.

Izvor: blic.rs