Novak Đoković objasnio šta misli o nekorektnom tretmanu koji ima i šta ti isti neće uspeti da urade

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je nakon plasmana u četvrfinale Australijan opena odgovorio na pitanje da li se njegove povrede tretiraju u javnosti drugačije od istih takvih problema kod njegovih glavnih konkurenata, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

„Ovo je kao Pandorina kutija, ne želim da je otvaram. Ne mogu da ne kažem da me ne dotiče, čovek sam od krvi mesa, imam emocije, naravno da bi voleo da ima lep odnos sa medijima, ali to nije moguće uvek“, počeo je Novak i nastavio:

„Ja mogu da utičem na ono što ja radim, a šta ko misli, piše ili govori o meni nije u mojoj moći“, rekao je Đoković pa detaljnije objasnio:

„Ja uvek kažem šta mislim, što mnogima smeta, zameram se ljudima, pričam o političkim stvarima u tenisu, svestan sam tih stvari, ali ne dozvoljavam da mi slome duh“.

Đoković je želeo posebno da naglasi sledeće:

„Znam ko sam, šta sam, gde sam, gde idem, gde sam bio, znam da se zahvalim i da se izvinim, ali neću da kukam kako imam nekorektan tretman od određenog dela javnosti iako to boli, naravno da boli“, zaključio je emotivno Đoković.

Izvor: kurir.rs