Novak Đoković mi je pomogao da postanem poznata: Stanija Dobrojević otkrila nove detalje iz prošlosti

Popularna starleta Stanija Dobrojević podigla je veliku prašinu. Svima je poznato da pre nego što je postala poznata Stanija je studirala ekonomiju, a zatim je otputovala u Ameriku gde je i radila. Studentski dani su joj bili ispunjeni 24 sata dnevno, bila je omiljena i na fakultetu, ali i kod samog nastavnog kadra. U tim danima je svoje koleginice vodila na teniske mečeve Novaka Đokovića, dok on još uvek nije bio jako poznat.

“One su bile oduševljene sa njim ali i sa time što sam ja bila jako dobra sa Novakom, posle nekih njegovih mečeva nas je zvao na zajednička druženja, i tu su me počeli primećivati paparaci, kojih u Americi imate na svakom ćošku. Počeli su mi nuditi poslovne ponude za neke setove, koje sam ja ko student bez prebijene pare, jedva dočekala da popunim svoj budžet”, bila je iskrena popularna Stanija.

“Prvi moj poljubac desio se u sedmom razredu osnovne škole, prva ljubav u drugom srednje, nevinost sam izgubila sa 18 godina. Dečko me je čekao pune dve godine. Bili smo iz istog razreda, isto godište, baš smo se voleli, i prva veza mi je trajala oko pet godina. Rastali smo se na kraju druge godine fakulteta, kada smo krenuli svako svojim putem”, rekla je Stanija.

Izvor: alo.rs