Novak Đoković je najbolji na svetu – pomerio granice, istorija je ispisana

Novak Đoković kaže da njegove titule i trofeji ne pripadaju samo njemu, a poslednje priznanje dobio je za vikend kada je po 6. put i zvanično godinu završio kao prvi reket sveta.

Nole se zahvalio svima koji ga prate svih prethodnih 13, 14 godina vrhunske karijere, svestan da je više osobina bilo potrebno da se do ovih visina dođe.

– Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji, svestan sam da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me.

– Jedno veliko HVALA Bogu i anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov – napisao je Novak na društvenim mrežama.

Nije zaboravio ni ljude koji se zbog globalne pandemije korona virusa bore sa raznoraznim nedaćama, od gubitka poslova, pa do onih najgorih – gubitka zdravlja ili borbe sa virusom.

– Srećan sam što slavim još jedno veliko dostignuće ovde u Londonu. Takođe su mi pomešane emocije jer mnogo ljudi širom sveta prolazi kroz težak period. Saosećam sa njima, molim se za zdravlje i sreću svih njih – napisao je Đoković.

Izvor: telegraf.rs