Nova članica SPS-a: Ceo Priboj uzdiše za njom, a u Skupštinu je Dijana (29) ušla u ovoj haljini

Dijana Radović, članica SPS, čija je politička karijera krenula vrtoglavim tokom ulaskom u Skupštinu Srbije, u ponedeljak 3. avgusta. Dijana (29) iz Priboja u Skupštinu je ušla u uskoj haljini u boji SPS – jarko crvenoj i definitivno nije ostala nezapažena posle čega su se mreže prosto usijale a ona je zbog toga dobila epitet Dačićeve „cice“.

Pribojski socijalisti su je svojim sugrađanima ali i široj javnosti kao poslaničkog kandidata predstavili početkom juna u rodnom gradu rekavši sledeće…

… da je reč o mladoj potpredsednici SPS koja ima samo 29 godina i koja je diplomirala na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Predsednik OO SPS u Priboju Boris Mrdović istakao je tada da SPS u svojoj trodecenijskoj istoriji nije imao kandidata tako visoko rangiranog na poslaničkoj listi kao što je Dijana.

“U partiji je prošla sve strukture od mesnog odbora, preko opštinske organizacije, predsednica je Socijalističke omladine, član je Glavnog odbora i potpredsednica Socijalističke omladine Srbije- Zaposlena je u Opštinskoj upravi u Priboju gde postiže zapažene rezultate u svakodnevnoj komunikaciji sa građanima”, istakao je Mrdović.

A ovo je haljina u kojoj je ušla u Skupštinu Srbije sa sve tašnicom u tonu…

Izvor: kurir.rs