Nina iz Australije: Pitao me je da se udam za njega, a dva dana nakon toga je raskinuo sa mnom zbog nečega što je video na Fejsbuku

Oduvek sam mislila da me moj verenik Endi gleda kao boginju i obožava me. Radim u velikoj firmi, na visokoj sam poziciji i imam sjajan tim iza sebe.

Znam da je bio fasciniran mnome, jer mi je često govorio da svi zaćute kad uđem u neku prostoriju, i da mu se to najviše sviđa.

Zaista sam mislila da je naša veza čvrsta, možda ne savršena, ali vrlo dobra. Da nisam tako mislila, nikad ne bih prihvatila njegovu bračnu ponudu. Kad me je zaprosio, radovala sam se zajedničkom životu i već smo planirali porodicu.

Veridba je bila predivna. Mi volimo da maštamo zajedno, a jednom takvom prilikom, dok sam stajala na terasi, uhvatio me za ruku, rekao mi da me voli i izvadio prsten. Bila sam presrećna, iako ne iznenađena, jer je već pitao moju sestru koji prsten želim (naravno dijamantski).

Sledeće večeri pozvali smo najbliže prijatelje na večeru da proslavimo veridbu. Bilo je super, a onda je moja prijateljica Kejt zapalila celu stvar.

Razgovarali smo o Fejsbuku, a onda mi je ona rekla da sam bila vrlo agresivna tamo. Videla sam Endijev izraz lica. On nema profil na društvenim mrežama, a čak i malo zna o tome kako funkcionišu. Ima neke traume zbog Fejsbuka i Instagrama jer se je zamerio sa svojim sestrama kada je video njihovo ponašanje nad društvenim mrežama, i zbog toga više ne komunicira sa njima.

I u jednom trenutku Kejt je pitala Endija šta misli o mom ponašanju na Fejsbuku i da li mu smeta što sam bila toliko agresivna. Samo je kratko odgovorio da ne zna zato što ima malo kontakata sa društvenim mrežama i promenio temu.

Veče se završilo prijatno, ali sutradan je Endi izašao rano bez pozdrava. Nazvao me kasnije i rekao mi da moramo da razgovaramo. Došao je kući ranije i rekao mi da je užasnut onim što je vido na mom Facebook-u i da raskida vezu jer ne može da živi sa mnom.

Rekao mi je da sam neka druga osoba, neko ko komentariše podlo. Primetio je da imam zlurade komentare o tome ko se kako oblači, koliko ima novca, komentarišem privatne živote, vređam nečiji fizički izgled i slične gluposti.

Nisam mogla da verujem šta mi govori i shvatila sam da čovek ima problema. Isprva mi je bilo žao, ali onda sam pomislila da je možda i dobro što smo raskinuli, jer očigledno s njim nešto nije u redu.

Raskinuti sa devojkom zbog nekih objava na Fejsbuku i komentara? Neviđeno!