Nina Badrić obavestila advokate o svemu: Biće ovo lepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem

Pevačica Nina Badrić je postala zaštitno lice lažne reklame u kojoj navodno tvrdi da je izgubila 19 kilograma pomoću tableta za mršavljenje čije je navodno zaštitno lice. Nina je bez njenog znanja i pristanka postala zaštitno lice preparata za mršavljenje koji se prodaje preko interneta.

Reč je o „čudesnim“ tabletama za gubitak kilograma koje se prodaju preko Fejsbuka, a na lažnoj reklami stoji njena slika i „izjava“ u kojoj tvrdi da je pomoću ovog preparata izgubila čak 19 kilograma. Takođe, prevaranti su stavili i link kako bi zainteresovani mogli da pročitaju Ninino „lično iskustvo“.

U reklami se pevačica naziva evrovizijskom zvezdom, a za sve to ona je saznala od svojih pratilaca na Instagramu. Tek kad su fanovi počeli da joj pišu i pitaju je za savete, shvatila je o čemu je reč, pa je kazala da će ih tužiti.

„Biće ovo lepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem. A za one koji su, nažalost, masovno poverovali i naseli samo mogu da kažem da se maksimalno ograđujem od ovoga“, napisala je Nina i upozorila svoje fanove da ne nasedaju na lažnu reklamu:

„Ovo pišem samo zato što dnevno dobijam stotine poruka od žena iz čitavog regiona koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasele na laž. Zaista nemam veze sa ovim. Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama advokata, svaki info nam je bitan. Hvala unapred“, napisala je Nina.

Izvor: kurir.rs