Nikola Rađen ponovo zaljubljen nakon razvoda od Ane Kokić

Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen navodno je već godinu dana u vezi sa pevačicom.

Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio 10 godina u braku, Nikola Rađen navodno je ponovo zaljubljen, i to opet u pevačicu. U pitanju je Milica Ristić, sa kojom vaterpolista navodno ovih dana uživa u vezi.

Njih dvoje su se i upoznali na jednoj njenoj svirci, dok je nastupala sa Stefanom Živojinovićem, Breninim sinom.

Kako kažu njihovi prijatelji, Nikola i Milica odlično funkcionišu iako su većinu veze održavali „onlajn“ jer ona zbog zabrane državljanima Srbije da uđu u Grčku nije mogla da ide kod svog dečka. Viđali su se kada bi Rađen došao u Beograd, ali će uskoro i ta prepreka biti srušena, jer se vaterpolista, saznajemo, vraća u srpsku prestonicu za desetak dana, gde će nastaviti karijeru.

Nikola Rađen je bio u braku sa Anom Kokić, tako da ima iskustva s pevačicama i svime što nosi njihov posao. Razvedeni su već dve godine i u korektnim su odnosima. Kako kaže naš izvor blizak njoj, ona je upućena u Nikolin ljubavni život i u potpunosti ga podržava.

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspeh, nastavila je da se bavi pevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prestoničkim.

Izvor: kurir.rs