Nikad ne biste pretpostavili, ali ovaj horoskopski znak ima najnežnije srce

Možda su Rakovi ćutljivi i ne puštaju nikoga u svoj svet, možda su Škorpije misteriozne ali niko nije kao ovaj kritičan, organizovani perfekcionista čiji spoljašnji izgled ne odgovara njegovoj unutrašnjosti. Pa, ako imaš Devicu u svom životu, dobro je znati ove stvari o njoj…

Devica ima izuzetno nežno srce, iako se ne ponaša tako. Zato ona čini sve što je u njenoj moći da ga zaštiti. To često dovodi do stvaranja potpuno nove ličnosti u javnosti, koja se čini jakom, nedodirljivom i nezaustavljivom. Ali ako se uspete dovoljno približiti i ona vam doyvoli da je pogledate, shvatićete da ne postoji drugi znak sa nežnijim srcem.

Device su vrlo osetljive, pa morate biti oprezni. One toliko potiskuju svoje emocije, do trenutka kada „pucaju“. Zato je važno da im se pomogne da se osećaju dovoljno bezbedno da razgovaraju o svojim emocijama. I naravno, za njih je važno da je potpuno slušaju.

S druge strane, Device ne tolerišu mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako moraju da se bore da saznaju šta mislite ili šta osećate o njima, oni će smatrati da samo gube vreme i odlaze. Takođe će misliti da ste nezreli, zato se ne igrajte sa njima. Da biste zadržali Devicu pored vas, morate biti iskreni i uvek govoriti istinu.

Retko drugi znak daje toliko drugima, i tako malo brine o sebi. U stvari, ako mislite da to nameće nemoguće standarde, verujte, o sebi imaju tri puta više. Zato je važno da pokušate da razmazite Devicu koliko god možete, kako biste je omekšali. Ona to nikada neće zloupotrebiti, naprotiv.

Devica ima jedinstvenu moć da „miriše“ lažova po kilometru od nje, tako da je ključno biti iskren sa njom. Dobra strana toga što je intuitivna je trenutak kada će Devica početi sama govoriti o teškim temama ako misli da vam je to nezgodno, a ipak želite razgovarati. Loša strana je da ne možete sakriti ništa od toga.

Nikada ne uzimajte Devicu zdravo za gotovo. Njena odanost nema granica i ona će ostati pored vas bez obzira na sve. Ali ako misli da je u jednostranom odnosu, bez obzira da li je prijateljski ili ljubavno, odmah će završiti. Posle toga će biti kasno za sve, jer se Devica nikada ne vraća onome što je ostavila iza nje.

Čak i ako iza sebe imaju nekoliko doktorata, Device su neodoljivo slatke u ljubavi.