Nije lako bilo biti Najslabija karika pred njom: Voditeljka nestala pre 10 godina, danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Voditeljku Sandru Lalatović gledali smo u kvizu „Najslabija karika“ i gledaocima je ostala upamćen po neizvesnosti tokom emisije i pitanja ko će odneti pozamašnu svotu novca.

„Dobro došli u najslabiju kariku. Iz nedelje u nedelju gledamo pet miliona dinara, ali do sada niko nije uspeo da im se približi. Večeras ćete videti da li je ljudima iza mene novac bitan ili su ovde samo da bi se pojavili na televiziji. Upoznajmo takmičare“, bile su njene reči na početku kviza.

Jedni su voleli njenu oštrinu, drugima je to išlo na živce, a Sandra danas vodi potpuno drugačiji život i nije na malim ekranima.

Posle prekida emitovanja „Najslabije karike“ oprobala se kao voditeljka emisije „Paparaco lov“, a onda se posvetila privatnom životu. Pre deset godina udala se za menadžera Ivana Čerina, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

Nekada zaštitno lice BK televizije i danas je u medijima, a sa radošću se priseća momenata kada je vodila popularan kviz.

– Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja „Karike“. Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo „vežbati“… Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: „Šta ti je, ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom“, izjavila je jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs